Wanneer je op het punt staat condooms te kopen, is prijs natuurlijk een factor. De een vindt het wat belangrijker dan de ander, maar het is natuurlijk altijd fijn om voordelig uit te komen. Hoe je dit doet, is echter niet altijd duidelijk, vooral wanneer het condooms betreft. Daarom lees je hier over het voordelig bestellen van condooms en waar je daarbij op dient te letten!

Voordelig condooms kopen

Er zijn meerdere manieren om condooms op een voordelige manier aan te schaffen. Hieronder worden drie manieren toegelicht.

  • Gebruik maken van acties
  • Grootverpakking condooms
  • Vergelijk verschillende merken

Gebruik maken van acties

Een van de meest voor de hand liggende manieren om ergens op te besparen, is door gebruik te maken van acties. Dit geldt ook voor condooms. Webshops en condoom merken komen regelmatig met leuke acties & aanbiedingen, waardoor jij kunt besparen op je bestelling en voordeliger uitkomt.

Voorbeelden van condoom acties zijn gratis condooms bij je bestelling, kortingscodes, twee voor de prijs van een, prijsdalingen, en andere interessante acties. 

Grootverpakking condooms

Een andere leuke manier om voordeliger uit te komen is door grootverpakking condooms te kopen. Dit zijn meestal 100 condooms of meer. Er zijn meerdere merken die condooms op deze manier verkopen, dus je hebt ook keuze uit een gevarieerd aanbod. Hoeveel condooms er precies in een grootverpakking zitten, verschilt. Wel kun je er van uit gaan dat je hier wel even zoet mee bent.

Grootverpakking condooms zijn populair onder grootverbruikers, maar ook bij feestjes en evenementen. Er wordt dan grootschalig ingekocht, omdat dit dus goedkoper is. Wat je situatie ook is, door een grootverpakking te bestellen kom je voordeliger uit. 

Vergelijk verschillende merken

Over het algemeen zijn de minder bekende merken goedkoper dan de populaire merken. Wil je voordelig condooms kopen, dan is het dus aan te raden om voor een wat minder bekend merk te kiezen. Natuurlijk is het wel van belang om altijd voor condooms met een CE-keurmerk te kiezen. De meeste merken die in Nederlandse webshops te vinden zijn hebben dit keurmerk, maar het is handig om dit voor de zekerheid te controleren.

Het kopen / bestellen van condooms

Natuurlijk dien je eerst te weten waar je condooms kunt bestellen, voordat je (het grootste gedeelte van) het bovenstaande kunt doen. Zo kun je condooms bestellen bij condoom.nu, een veilige en betrouwbare webshop. 

De voordelen van online kopen / bestellen is dat het anoniem is, je voordeliger uitkomt, en dat het gewoonweg simpel en eenvoudig is.